Godt for synet

Fiskeolie til synet

Det er ikke lige til at se det på fiskeoliekapslerne, men fiskeolie er også godt for synet. Fedtsyren DHA, som fiskeolie bl.a. består af, bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Effekt opnår man ved at indtage 250 mg DHA om dagen.

3 tips til et godt syn

UNDGÅ RYGNING – røgen er dårlig for øjnene, fordi blodkarrene i nethinden tager skade af røg. Det kan resultere i alvorligt nedsat syn. Rygere har mere end 50% større risiko for degenerering af nethinden end ikkerygere.

SPIS FRUGT OG GRØNT – Sørg for at få Vitamin A som bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Det findes især i mørkegrønt og orangefarvet frugt og grønt. Ex spinat, grønkål, abrikoser, meloner og gulerødder.

DRIK RIGELIGT VÆSKE – Drik rigeligt med vand hver dag. Hvis dine øjne klør eller føles tørre, kan det være et tegn på, at din krop har brug for mere vand. Te, juice og lidt kaffe tæller også med i regnskabet.

BRUG SOLBRILLER – Sørg for at beskytte dine øjne med solbriller i stærkt sollys. Med alderen forandrer de små blodkar i øjnene sig, og nethinden synke lidt sammen. De sanseceller, der registrerer lys i øjnene, bliver mere følsomme.

Vidste du?

At alle fiskeolietilskud på det danske marked er kontrolleret, sådan at du kan være sikker på, at indholdet af tungmetaller er meget lavt, og at olien ikke er harsk. Husk at opbevare dine fiskeoliekapsler ved stuetemperatur og ikke i direkte sol – overhold sidste anvendelsedato, som du finder på pakken.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Log ind eller Bliv medlem