Toiletbord Futura Fiskeolie Premium
Toiletbord Futura Fiskeolie Premium

 

Futura en del af din fremtid

Livet er langt, sørg for at få det bedst mulige ud af det og nyd de skønne momenter livet byder på. Hos Futura arbejder vi altid på at levere produkter, der kan være en del af danskernes fremtid, baseret på naturens kilder.

Futura kosttilskud er baseret på naturens egne kilder til kalk og omega-3. Vores produkter bygger på både ny og gammel viden om naturens gavmildhed, når det gælder kilder til gode næringsstoffer. Så selvom god mad tilberedt med kærlig hånd aldrig kan erstattes, kan man godt vælge at supplere sin kost med et eller flere tilskudsprodukter.

Vores kosttilskud er tilpasset forskellige behov, så find den der passer til dine behov og ønsker – eller kontakt os og få vejledning til at finde det rigtige produkt til dig.

 

Det nemme, grønnere valg i hverdagen

Hos Futura® har vi skiftet emballagen på vores produkter ud med en mere miljøvenlig en af slagsen – så er det nemlig lettere for dig som forbruger at tage et grønnere valg i hverdagen. Vi tror nemlig på, at vi alle skal ændre vores forbrugsvaner til det mere miljøvenlige for at passe på den verden, vi lever i.

Vores nye bøtter består af 48-100% genanvendt plast, derudover er etiketten ændret fra papir til plast fra fornybare ressourcer. Disse ændringer sikre at emballagen i højere grad kan indgå i en cirkulær værdikæde, for at få mest muligt ud af vores ressourcer.

 

Vision

Hos Futura vil vi bidrage til en grønnere planet. Som en af de ledende brands inden for kosttilskud, vil vi gerne gå forrest og gøre det nemmere for danskerne at tage simple og grønnere valg i hverdagen. På vores produkter bruger vi ikoner så det er nemt for dig at se hvad produktet er godt for, hvad emballagen er lavet af, og hvordan det skal affaldssorteres.

Målet er at Futura vil vi være en del af danskernes fremtid i mange årtier frem og derfor investerer vi i os selv og i dig.

 

Historie

Futura har siden 1991, produceret og solgt produkter til danskerne i både supermarkeder, apotekere, helsebutikker og senest også på online webshops. Fra første produkt har vi været tilgængelige der hvor danskerne handler og vi følger derfor også med tiden, så du kan finde dit produkt nemt der hvor du handler.

I vores serie har vi løbende skiftet produkterne ud, så vi altid har de produkter danskerne har efterspurgt. I dag er vores produkter baseret på naturens egne kilder til enten fiskeolie eller kalk. Løbende har vi tilføjet varianter som er tilsat noget ekstra eller hvor kapslerne og tabletterne har en særlig egenskab fx anti-opstød. Ingen ved hvad vi har i vores serie om 10 år. Men en ting er sikker og det er at vores produkter altid vil have samme høje kvalitet og at det er udviklet med omtanke for planeten.