Om Futura

Futura en del af din fremtid

Livet er langt, sørg for at få det bedst mulige ud af det og nyd de skønne momenter livet byder på. Hos Futura arbejder vi altid på at levere produkter, der kan være en del af danskernes hverdag, både nu såvel som i fremtiden. 

Futura kosttilskud er baseret på naturens egne kilder til kalk og omega-3. Vores produkter bygger på både ny og gammel viden om naturens gavmildhed, når det gælder kilder til gode næringsstoffer. Så selvom god mad tilberedt med kærlig hånd aldrig kan erstattes, kan man godt vælge at supplere sin kost med et eller flere tilskudsprodukter.

Vores kosttilskud er tilpasset forskellige behov, så find den der passer til dine behov og ønsker – eller kontakt os og få vejledning til at finde det rigtige produkt til dig.

Det nemme valg i hverdagen

Hos Futura® har vi skiftet emballagen på vores produkter. Tidligere var alle bøtter fremstillet af jomfrueligt plast. Nu er de fleste bøtter fremstillet af 100% genanvendt plast og 3 produkter er i bøtter af 48% genanvendt plast.

Vi bør alle ændre på vores forbrugsvaner for at passe på den verden vi lever i. Når Futura har valgt at benytte emballage i genanvendt plast, er det dermed også lettere for dig at bidrage til en adfærd, hvor der er mindre behov for at udvinde ny plastik af naturens råstoffer.

Vores firkantede bøtter består af 48-100% genanvendt plast og derudover er etiketten ændret fra at være papirbaseret til at være fremstillet af plast fra fornybare ressourcer. Disse ændringer sikrer at emballagen i højere grad kan indgå i en cirkulær værdikæde, for at få mest muligt ud af vores ressourcer.

Vision

Hos Futura vil vi gerne gå forrest og gøre det nemmere for danskerne at tage simple valg i hverdagen. På vores kosttilskud bruger vi ikoner så det er nemt for dig at se hvad produktet er godt for, hvad emballagen er lavet af, og hvordan det skal affaldssorteres.

Målet er, at Futura vil vi være en del af danskernes fremtid i mange årtier frem og derfor investerer vi i os selv og i dig.

Historie

Futura har siden 1991, produceret og solgt produkter til danskerne i både supermarkeder, apotekere, helsebutikker og senest også på online webshops. Fra første produkt har vi været tilgængelige der hvor danskerne handler og vi følger derfor også med tiden, så du kan finde dit produkt nemt der hvor du handler.

I vores serie har vi løbende skiftet produkterne ud, så vi altid har de produkter danskerne har efterspurgt. I dag er vores produkter baseret på naturens egne kilder til enten fiskeolie eller kalk. Løbende har vi tilføjet varianter som er tilsat noget ekstra eller hvor kapslerne og tabletterne har en særlig egenskab fx anti-opstød. Ingen ved hvad vi har i vores serie om 10 år. Men en ting er sikker og det er at vores produkter altid vil have samme høje kvalitet og at det er udviklet med omtanke for planeten.