Miljøvenlig Emballage

Ny og mere miljøvenlig emballage

Hos Futura® har vi skiftet emballagen på vores produkter ud med en mere miljøvenlig en af slagsen. Dermed er det nemlig lettere for dig som forbruger at tage et grønnere valg i hverdagen. Vi tror på, at vi alle kan ændre vores forbrugsvaner til at blive mere miljøvenlige. Så kan vi bedre passe på den verden, vi lever i. Derfor har vi taget ansvar, der hvor vi kan. Vi har udskiftet vores emballage til en mere miljøvenlig emballage lavet af genanvendt og genanvendeligt materiale. Hvor emballagen til Futura før var fremstillet af konventionelt plast, består vores nye emballage af en bøtte fremstillet af genanvendt plast og en etiket fremstillet af plast fra fornybare ressourcer.

Kort om den, mere miljøvenlige emballage:

Bøtten: i vores nye emballage består selve bøtten af 48-100 % genanvendt plast. De hvide bøtter består af 48% og de gennemsigtige bøtter af 100%.
Etiketten: er fremstillet af plast fra fornybare ressourcer, som i dette tilfælde er restprodukter fra træindustrien.
Låget: vil inden for et halvt år ændres fra konventionelt plast til også at være i plast fra fornybare ressourcer fra husholdnings- og industriaffald.
Formen på emballagen er firkantet: På den måde kan vi transportere flere produkter ad gangen ud til lagre og butikker.

Materialer der kan genbruges – igen og igen

At emballagen er genanvendelig betyder, at emballagen kan genbruges og på den måde indgå i den cirkulære økonomi. Når emballagen er tom og sorteres som plastaffald, indgår den i en cirkulær proces, hvor den kan genopstå som nyt materiale. Det bidrager til at det bliver en mere miljøvenlig emballage.

Husk at sortere: Dit tomme Futura – produkt skal sorteres som plastaffald

Når du har tømt dit produkt, er det derfor vigtigt, at du husker at sortere og smide den tomme bøtte ud i spanden til plastaffald. Du behøver ikke skille bøtten ad, da hele emballagen skal sorteres som plastaffald. Så alt, du skal gøre, er at smide den tomme emballage ud i den rette spand. På den måde er du med til at sikre, at emballagen, kan blive til nyt materiale og dermed blive genbrugt igen og igen.

Vi har gjort bøtten firkantet for at transportere mere

For at kunne transportere flere produkter ad gangen har vi valgt at gøre vores nye emballage firkantet. Den firkantede form betyder nemlig, at vi kan pakke betydeligt flere produkter sammen. Så når vi skal transportere produkterne fra ét sted til et andet, kan vi have flere produkter med. Det betyder, at vi transporterer mindre luft og derfor kan transportere flere produkter ad gangen ud til butikkerne.