Godt for hjertet

Hjertegode grunde til at spise fiskeolie

Fiskeolie er godt for hjertet, fordi fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt af fiskeolien opnås ved en daglig indtag på 250 mg EPA OG DHA om dagen.
Netop derfor støtter Futura også hjerteforeningens arbejde, fordi vi tror på, at fiskeolie er en del af en hjertesund livsstil.
Du kan selv gøre meget for din hjertesundhed:

DROP RØGEN: Sociale sammenhænge og rammerne, vi indgår i, har stor betydning for, om vi ryger. Vi har brug for gode rammer til at nå i mål med, at kvitte den dårlige vane.
SUND MAD: Husk grøntsagerne og frugterne, hver dag. Brug gerne tallerkenmodellen: Fordelingen på din tallerken bør være: 1/5 kød, fjerkræ, fisk, æg og sovs, 2/5 brød, kartofler, ris eller pasta, 2/5 grøntsager.
ALKOHOL: Undgå de genstande, hvor du lige så godt kunne drikke noget andet. Drop for eksempel øllen til frokost eller den ekstra genstand på vej ud ad døren, når festen er ved at slutte. Du kan også vælge ikke at drikke på bestemte dage eller tidspunkter. Sundhedsstyrelsen anbefaler maks. 7 genstande pr. uge for kvinder og maks. 14 genstande pr. uge for mænd.
MOTION: Kredsløbstræning sørger for at du træner du hjertemuskulaturen så det kan pumpe mere blod/ilt ud i kroppen. Sørg for at være fysisk aktiv minimum 30 minutter om dagen og minimum 2 gange om ugen fysisk aktivitet ved høj intensitet.
RO og GLÆDE: Sæt tempoet ned, når du har fri. Gå en tur i skoven eller ved havet. Dans i stuen til noget musik, der gør dig glad. Tilbring tid sammen med dem, du holder af.

Vidste du?

At alle fiskeolietilskud på det danske marked er kontrolleret, sådan at du kan være sikker på, at indholdet af tungmetaller er meget lavt, og at olien ikke er harsk. Husk at opbevare dine fiskeoliekapsler ved stuetemperatur og ikke i direkte sol – overhold sidste anvendelsedato, som du finder på pakken.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Log ind eller Bliv medlem