FUT_Omega3_1000_Kalk+D_liggende_med tabletter

Ny emballage i genanvendt plast

Hos Futura har vi skiftet emballagen. Tidligere var alle bøtter fremstillet af jomfrueligt plast. Nu er de langt de fleste bøtter fremstillet af 100% genanvendt plast.

Ny emballage i genanvendt plast

Hos Futura har vi skiftet emballagen. Tidligere var alle bøtter fremstillet af jomfrueligt plast. Nu er de langt de fleste bøtter fremstillet af 100% genanvendt plast.

Vi bør alle ændre på vores forbrugsvaner for at passe på den verden vi lever i. Når Futura har valgt at benytte emballage i genanvendt plast, er det dermed også lettere for dig at bidrage til en adfærd, hvor der er mindre behov for at udvinde ny plastik af naturens råstoffer.

Vores firkantede bøtter består af enten 48% eller 100% genanvendt plast og derudover er etiketten ændret fra at være papirbaseret til at være fremstillet af plast fra fornybare ressourcer. Disse ændringer sikrer at emballagen i højere grad kan indgå i en cirkulær værdikæde.

Kort om emballagen:

Bøtten: i vores nye emballage består selve bøtten af 48-100 % genanvendt plast. De hvide bøtter består af 48% og de gennemsigtige bøtter af 100%.

Etiketten: er fremstillet af plast fra fornybare ressourcer, som i dette tilfælde er restprodukter fra træindustrien.

Låget: Hensigten er, at ændre fra konventionelt plast til også at være i plast fra fornybare ressourcer fra husholdnings- og industriaffald.

Formen på emballagen er firkantet: På den måde kan vi transportere flere produkter ad gangen ud til lagre og butikker.

Materialer der kan genbruges – igen og igen

At emballagen er genanvendelig betyder, at emballagen kan genbruges og dermed indgå i den cirkulære økonomi. Når emballagen er tom og sorteres som plastaffald, indgår den i en cirkulær proces, hvor den kan genopstå som nyt materiale. Det bidrager til bedre udnyttelse af ressourcerne.

Dit tomme Futura – produkt skal sorteres som plastaffald

Når du har tømt dit produkt, er det derfor vigtigt, at du husker at sortere og smide den tomme bøtte ud i spanden til plastaffald.

Du behøver ikke skille bøtten ad, da hele emballagen skal sorteres som plastaffald. Så alt, du skal gøre, er at smide den tomme emballage ud i den rette spand. På den måde er du med til at sikre, at emballagen, kan blive til nyt materiale og dermed blive genbrugt igen og igen.

Vi har gjort bøtten firkantet for at transportere mere

For at kunne transportere flere produkter ad gangen har vi valgt at gøre vores nye emballage firkantet. Den firkantede form betyder nemlig, at vi kan pakke betydeligt flere produkter sammen. Så når vi skal transportere produkterne fra ét sted til et andet, kan vi have flere produkter med. Det betyder, at vi transporterer mindre luft og derfor kan transportere flere produkter ad gangen ud til butikkerne.

Se vores produkter